S prevetreno ekipo v Ljudski vrt | Novice | Navijaška cona

Koper je pred nadaljevanjem prvenstva predstavil dva povratnika in tri novince.

S prevetreno ekipo v Ljudski vrt
Koper je pred nadaljevanjem prvenstva predstavil dva povratnika in tri novince.

Po poškodbi Wisdoma Suleja, ki je bil na pragu prestopa v Belgijo in milijonskemu transferju Armana Durmišija k Juventusu, so v Kopru najprej poskrbeli za osvežitev napadalne linije. Prvič bosta skupaj igrala brata Jurić. Povratnik Deni in novinec Tomi
 

Povratnik in najodmevnejša okrepitev je izkušeni Denis Popović, ki so se mu odrekli v Celju. V Koper, njegov drugi dom, se vrača po več kot desetletju: 

"Kar se tiče samega Kopra, sem se v prvem mandatu tukaj počutil kot doma. Mislim, da bo zdaj tudi enako. Večino ljudi v klubu že poznam in mislim da se kaj dosti ni spremenilo, kar se tiče osebja v klubu. Vidim pa, da okrog stadiona in v njem je klub na višjem nivoju kot je bil prej in dal bom svoj maksimum, kakor sem ga do zdaj vedno."


Nekateri mladi upi so došli na posojo k drugoligašem. Enej Marsetič v Slovensko Bistrico, Omar Kočar v Kidričevo k Aluminiju, Tim Štrasberger pa brani v Tolminu. Andraž Ruedl se je že avgusta pridružil treningom Primorja. 



 

Dva novinca sta večji neznanki. Iz Gane, kjer je nazadnje bil član moštva EurAfrica FC, je dveletno pogodbo podpisal vezni igralec Abdul Samed Mukadas. Francosko kolonijo v Kopru pa je dopolnil krilni napadalec Isaac Matondo, ki je v minuli sezoni zbral 29 nastopov v drugem najmočnejšem francoskem tekmovanju.

POD ŽAROMETOM
POD ŽAROMETOM
POD ŽAROMETOM
1. september 2024
Odločala bo dnevna forma
Nogometaši Kopra se bodo v derbiju kroga na domači Bonifiki zoperstavili Celjanom. Slednji so si v četrtek priigrali prvo evropsko...